Program redus! Centrul de vaccinare din Lugoj va funcționa doar 6 ore pe zi

Timișorenii care s-au vaccinat anti-COVID în centre închise între timp pot ridica voucherele de la spitalul modular

Program redus! Centrul de vaccinare din Lugoj va funcționa doar 6 ore pe zi.

Mai multe centre de vaccinare din județ și-au modificat programul de funcționare începând cu data de 1 martie. Pe lista Direcției de Sănătate Publică Timiș figurează și Centrul de vaccinare deschis la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj, care are de acum un program redus, respectiv 6 ore pe zi, în intervalul 10-16.

Program redus! Media zilnică de vaccinare este de doar 8-10 persoane zilnic.

În zilele de duminică centrul va fi închis. În prezent, la Lugoj media zilnică de vaccinare este de doar 8-10 persoane zilnic.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Apărării, anunț liniștitor despre mobilizarea rezerviștilor. Dîncu: în acest moment, MApN nu trimite ordine de recrutare

În continuare, la centrul de vaccinare din Lugoj sunt așteptate persoanele eligibile pentru ridicarea carnetelor cu tichete valorice. Mai sunt disponibile circa 3000 de vouchere în valoare de 100 lei pentru persoanele vaccinate anti-Covid 19 cu schema completă, adică oamenii care s-au vaccinat cu doza a doua pentru vaccinul Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson în intervalul 25 octombrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

redesteptarea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *