Program definitivat în play-off-ul Ligii a II-a la fotbal

minge fotbal

UTA Arad va întâlni Petrolul Ploieşti, iar CS Mioveni va da piept cu Rapid Bucureşti în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, conform programului stabilit astăzi în urma tragerii la sorţi desfăşurate la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 14 mai, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al Ligii a II-a să se încheie cu un play-off între primele şase clasate la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

Astfel, cele şase cluburi, singurele care au solicitat licenţa pentru participarea în Liga I în sezonul 2020-2021, astfel încât integritatea sportivă să nu aibă de suferit, vor disputa un play-off constând în 5 etape (o singură manşă), cu menţiunea că echipele de pe primele trei poziţii vor disputa 3 din cele 5 jocuri pe teren propriu.

Clasamentul va fi actualizat cu rezultatele din aceste ultime cinci runde în urma înjumătăţirii punctelor acumulate până la data de 16 martie 2020.

Programul complet al play-off-ului Ligii a II-a este următorul:

Etapa I (4 iulie)
UTA Arad – Petrolul Ploieşti
Turris-Oltul Turnu Măgurele – FC Argeş
CS Mioveni – Rapid Bucureşti

Etapa a 2-a (11 iulie)
Petrolul Ploieşti – Rapid Bucureşti
FC Argeş – CS Mioveni
UTA Arad – Turris-Oltul Turnu Măgurele

Etapa a 3-a (18 iulie)
Turris-Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploieşti
CS Mioveni – UTA
FC Rapid – FC Argeş

Etapa a 4-a (25 iulie)
Petrolul Ploieşti – FC Argeş
UTA – Rapid Bucureşti
Turris-Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni

Etapa a 5-a (1 august)
CS Mioveni – Petrolul Ploieşti
Rapid Bucureşti – Turris-Oltul Turnu Măgurele
FC Argeş – UTA Arad

Punctajul cu care cele şase echipe vor intra în play-off este următorul: UTA Arad – 25 de puncte, CS Mioveni – 20 de puncte, Turris-Oltul Turnu Măgurele – 20 de puncte, FC Argeş – 19 puncte, Petrolul Ploieşti – 19 puncte, Rapid Bucureşti – 19 puncte. CS Mioveni, Turris-Oltul Turnu Măgurele şi Rapid Bucureşti au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire. Formaţiile clasate pe primele două locuri la finalul play-off-ului vor promova direct în Liga I, în timp ce echipa de pe poziţia a treia va disputa cu joc de baraj în dublă manşă cu ocupanta locului al şaselea din play-out-ul Ligii I. Meciurile de baraj se vor disputa în zilele de 5 şi 9 august.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *