Program de studii de licență unic în România, la Universitatea de Vest din Timișoara

Incident tragic la Moşniţa

Program de studii de licență unic în România, la Universitatea de Vest din Timișoara.

Pentru sesiunea de admitere din toamnă, Universitatea de Vest din Timișoara pune la dispoziția studenților trei noi programe de studii, dintre care unul unic în România – Științe Aplicate în Criminalistică.

CITEȘTE ȘI: Dicționarul limbii române poate fi consultat online, gratuit. Anunțul cercetătorilor români

Științe Aplicate în Criminalistică este un program de studii de licență conceput printr-o abordare interdisciplinară, ceea ce înseamnă că studenții vor dobândi competențe din arealul mai multor discipline, proiectate pentru conturarea unui profil complet al viitorului specialist criminalist.

În cadrul acestui program, ce aparține unui domeniu nou de științe – Științe aplicate, vor preda cadre didactice de la chimie, fizică, biologie, geografie, matematică, informatică, drept, sociologie, psihologie, precum și din alte domenii de studii. În construcția lui, au fost analizate mai multe programe de studii similare care se derulează în Europa de Vest, respectiv în America de Nord.

Cel de-al doilea program de licență care se va derula, din toamnă, în cadrul Facultății de Matematică și Informatică, este Inteligență Artificială, în limba engleză.

De asemenea, în sesiunea de admitere din septembrie, cei pasionați de jocuri video și concept art se vor putea înscrie la noul program de masterat Game Art, din cadrul Facultății de Arte și Design.

Informații legate de procesul de admitere pentru noile programe de studii vor fi disponibile pe site-ul UVT în perioada imediat următoare.

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *