Program artistic de Sărbători la Timișoara

Program artistic de Sărbători la Timișoara

Programul artistic de Sărbători va debuta în centrul Timișoarei – mai precis pe scena din Piața Libertății – marți, 30 noiembrie, de la ora 19, cu ocazia Sfântului Andrei, cu Istoria României Mari în muzică, un concert al Operei Române cu participarea Coralei Contrast și a artiștilor invitați Răzvan Rădos, Andreea Voica și Paula Frunzetti.

Miercuri, 1 Decembrie, de la ora 18, publicului îi va fi oferit un spectacol dedicat Zilei Naționale a României, dar și deschiderii Târgului de Crăciun, cu Ansamblul Timișul și soliștii Olguța Berbec, Angelica Flutur, Răzvan Rădos și Petrică Miulescu-Irimică. De asemenea, va da recital formația TM Groove.

Joi, 2 decembrie, de la ora 19, artiști de la Facultatea de Muzică vor interpreta opereta ”Silvia”.

Vineri, 3 decembrie, de la oa 18, pe scenă va urca trupa de dans Mini Mini Reflex, urmând un recital muzică ușoară cu Vest Phoenix Cover.

Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, e programat un concert cu Amalia Gaiță și trupa Pragu de Sus.

Duminică, 5 decembrie, 18, pe scenă va evolua formația Box Office.

Luni, 6 decembrie, de la ora 18, Liceul de Muzică ”Ion Vidu” va susține un concert de colinde și cântece de iarnă, după care va urma un recital Dani Zah & Ingrid Nicolaescu.

Marți, 7 decembrie, de la ora 18, interpreții de la Asociația Culturală a Seniorilor vor interpreta colinde, iar în continuare vor evolua interpreți de la Fabrica de Arte și Incubatorul de Artă.

Miercuri, 8 decembrie, de la ora 18, colinde cu Generația Muzicii Akademika Banat Chorus (corul Facultății de Agronomie), apoi concert rock cu Pro Musica.

Joi, 9 decembrie, de la ora 18, colinde și cântece de iarnă cu Cromatik Voices și Cantodena.

Vineri, 10 decembrie, de la ora 18, ”Iată, vin colindători”, obiceiuri și tradiții de Crăciun și recitaluri ale Ansamblului ”Timișul” Junior (invitată, Carmen Popovici-Dumbravă) și Ansamblul ”Ghiocelul” Giroc.

În 15 decembrie vor debuta manifestările dedicate Revoluției pornite în 1989, cu o expoziție de fotografie a lui Constantin Duma și o întâlnire a liceenilor timișoreni cu revoluționari din 1989, la Sala Lira. De la ora 18, Pe scena din Piața Libertății, Corul Avocaților și orchestra Maggiore vor da recitaluri.

Duminică, 20 decembrie, de la ora 18, Rock pentru Revoluție cu Formația Phoenix.

Marți, 21 decembrie, de la ora 19, seară de colinde cu Revivals (grup vocal al Facultății de Muzică), apoi recitaluri susținute de Sergiu Simionese și fanfara Mihai Bâzgan Band.

CITEȘTE ȘI: O declaraţie de dragoste pentru Timişoara şi Banat

Miercuri, 22 decembrie, de la ora 19, timișorenii sunt așteptați la spectacolul ”Vine Moș Crăciun!”, cu recitaluri susținute de Compania Phantasia & Peregrinii și Amor Flammis.

Din 23 până în 30 decembrie, în centrul Timișoarei vor răsuna colinde difuzate prin stație.

De Revelion, vineri, 31 decembrie, de la ora 23,30 va avea loc spectacolul Dialogul pianelor cu Teo Milea și Cari Tibor & friends. Reprezentația va începe la ora 20,30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *