Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele obișnuite în septembrie

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele obișnuite în septembrie

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele obișnuite în septembrie.

Toamna începe cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite, transmite, vineri, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) în prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

21 – 28 august
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears divorțează de Sam Asghari, la un an de la nuntă

28 august – 4 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, estice și sud- estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 – 11 septembrie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

11 – 18 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *