PROGNOZA METEO. Veşti bune de la meteorologi. Vremea se încălzeşte treptat în toată ţara

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zona de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, în regiunile sudice şi sud-estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, sudul Crişanei, Moldova, dar şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice. (3….4 grade sunt posibile in estul Transilvaniei si pe litoral) În zonele joase de relief, mai ales noaptea, izolat va fi ceaţă.

BUCURESTI: Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi senin ziua şi variabil noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, îndeosebi în vestul şi în nord-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade. (4 grade la tarm de mare, in delta si 14 grade in Dealurile de Vest) Cerul va fi variabil în sud şi temporar noros în rest. Noaptea, pe arii restrânse, în regiunile vestice şi nord-vestice, va ploua slab, iar în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini de peste 1500 m, vor fi şi ninsori sau lapoviţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, dar şi în partea de vest şi de răsărit a teritoriului. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat, va fi ceaţă.

BUCURESTI: Vremea va fi caldă pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. MARTI, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului. În regiunile vestice şi nord-vestice, cerul va fi temporar noros şi local vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, iar pe crestele montane şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vest, în est şi la munte.

BUCURESTI: Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

romaniatv.net

FOTO swoboda.de


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns