PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Dimineaţa şi noaptea, vremea va fi deosebit de rece

Meteorologii anunţă că valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. În schimb, dimineața și noaptea, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, izolat chiar geroasă, mai ales în nord, centru și sud.

PROGNOZA METEO 15 decembrie ORA 08 – 16 decembrie ORA 08

Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în regiunile nordice, estice şi la munte. Temporar va ninge slab, local în zona montană şi în Moldova şi pe arii mai restrânse în Muntenia şi Dobrogea, unde trecător vor fi posibile precipitaţii mixte, favorizând producerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului, la cote mai reduse, în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade.

PROGNOZA METEO 16 decembrie ORA 08 – 17 decembrie ORA 08

Valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, iar în cursul nopţii vremea va deveni geroasă în nord şi centru şi local în rest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în zona de munte şi în regiunile sudice, unde cu totul izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste, iar ziua și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi 5 grade în sudul Banatului, iar cele minime se vor încadra între -22 de grade în estul Transilvaniei și -4 grade în Dealurile de Vest. Izolat, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață şi chiciură.

PROGNOZA METEO 17 decembrie ORA 08 – 18 decembrie ORA 08

Valorile termice diurne vor marca o creștere față de ziua precedentă și se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. În schimb, dimineața și noaptea, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, izolat chiar geroasă, mai ales în nord, centru și sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar cele minime se vor încadra între -18 și -2 grade, posibil mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montale, dar trecător și în sud-estul teritoriului. Dimineaţa și noaptea, în zonele joase de relief izolat va fi ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

romaniatv.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns