Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni – Cum va fi vremea în Banat

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni – Cum va fi vremea în Banat

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni – Cum va fi vremea în Banat.

Meteorologii au transmis prognoza meteorologică pentru următoarele două săptămâni pentru principalele regiuni din România.

Banat

Temperaturile maxime vor coborî în primele trei zile din interval, de la medii de 26 de grade până la 22 de grade, apoi vor reveni treptat și ușor la aceleași valori spre finalul primei săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Zile libere până la finalul anului 2023. Când este următoarea minivacanță pentru români

În săptămâna a doua de prognoză nu vor mai varia semnificativ, mediile maximelor se vor situa între 26 și 28 de grade. Regimul termic nocturn se va menține relativ constant, în jurul a 13 grade mediat regional.

Pe parcursul întregului interval probabilitatea pentru averse va fi mai mare în cursul după-amiezilor, iar în 6, 7 iunie și din nou între 12 și 14 iunie pot fi mai frecvente și pe arii mai extinse.

Crișana
Vremea va fi caldă în prima zi din interval, cu maxime medii de 28 de grade, dar se va răci treptat până în 7 iunie, la valori de 23 de grade. După acest pasaj de scurtă durată, regimul termic diurn nu va mai avea variații semnificative și se va menține în jurul a 26 de grade mediat regional.

Temperaturile minime vor oscila foarte ușor pe tot parcursul celor două săptămâni, astfel că media acestora va fi de 12…14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi ridicată în cursul după-amiezilor și al serilor și se vor semnala pe suprafețe mai mari în 6 și 7 iunie, precum și pe 12 și 13 iunie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *