Prognoza meteo pe trei zile. După ploi, revine canicula. Temperaturile ajung iar la 34 de grade

timisoara 68

După un început de săptămână sub semnul instabilităţii atmosferice, vremea începe să se emlioreze, iar temperaturile urcă din nou până spre 34 de grade.

Luni, vremea se va menține în general instabilă, îndeosebi în cursul zilei.

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea de sud-vest a țării, la deal și la munte.

Cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 20…30 l/mp.

CITEȘTE ȘI: N-am scăpat de vremea rea. Meteorologii au emis o atenționare de ploi, vijelii, descărcări electrice și grindină

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Moldovei, in nord-estul Munteniei si in nordul Dobrogei iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade.

Marţi, vremea se va ameliora și se va încălzi, devenind călduroasă în zonele de câmpie și podiș.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde numai pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in estul Transilvaniei si și 34 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 de grade.

Miercuri, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 24 de grade, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns