Prognoza meteo la final de săptămână

meteo 16

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă, cu disconfort termic accentuat în cursul după-amiezii. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși izolat pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul nopții, când pe arii restrânse, mai ales în Crișana, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 19 grade, mai ridicate la deal, până la 21…22 de grade.

Duminică, vremea va fi deosebit de caldă în Banat, dar va deveni instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă cumulate vor depăși local 25 l/mp și izolat 40 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 32 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns