Prognoza meteo. Ce temperaturi se vor înregistra în Banat

timisoara iarna 2018

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că data de 20 decembrie aduce cer variabil, fără ninsori. Temperaturile continuă să fie scăzute, în unele coborând sub pragul de ger.

În Crișana și Banat cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime de -5/1 grad. Pe timp de noapte valorile termice vor scădea până la -7/-1 grad.

CITEȘTE ȘI: Minivacanță de nouă zile! Și nu e vorba despre cea prilejuită de Crăciun și Revelion

Și zona Transilvaniei va scăpa momentan de ninsori, dar se va instala ceața. Valorile termice diurne vor avea în medie -7/3 grade, iar cele nocturne vor coborî sub pragul de îngheț, la -16/-6 grade.
În Oltenia, ziua debutează cu cer înnorat, iar maximele nu vor depăși -3/0 grade. Noaptea se va răci și temperatura va scădea până la -10/-4 grade.

Și în Muntenia se anunță vreme închisă, cu maxime de -3/2 grade. Pe timp de noapte, temperaturile vor varia între -11 și -4 grade.

În Dobrogea cerul va fi variabil, cu nori și soare, iar maximele ar putea ajunge chiar până la 4 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre -4 grade.

În Moldova cerul va fi variabil, dar apare fenomenul de ceață densă. Valorile termice pe timp de zi vor avea în medie -6/-2 grade, iar cele minime se vor încadra între -10/-3 grade.

Vremea în Capitală va fi în general închisă. Regimul termic diurn va avea în medie -3 grade Celsius. Pe parcursul nopții temperatura se va răci până spre -7 grade, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns