Prognoza meteo 12 iunie – 10 iulie. Temperaturi mai coborâte decât cele normale în prima săptămână

Prognoza meteo 12 iunie - 10 iulie. Temperaturi mai coborâte decât cele normale în prima săptămână

Prognoza meteo 12 iunie – 10 iulie. Temperaturi mai coborâte decât cele normale în prima săptămână.

După săptămâna 12 – 19 iunie în care temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale, vremea devine obișnuită pentru această perioadă, dar cu ploi abundente, potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă, vineri, 9 iunie, în mai multe cartiere ale Timișoarei

Săptămâna 12 – 19 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de vest și de sud-vest a țării.Cu excepția extremității de est și de sud-est a țării, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 19 – 26 iunie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în regiunile nord-estice, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare.

Săptămâna 26 iunie – 3 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

Săptămâna 3 – 10 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii țări.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *