Profesorii timișeni au protestat în stradă pentru salarii decente și respect. Video

Profesorii continuă protestele: Nu ne-ați convins că, după grevă, veți investi în domeniu

Profesorii timișeni au protestat în stradă pentru salarii decente și respect

Sute de angajați din învățământul timișean au ieșit vineri, 26 mai, în stradă, într-un protest pașnic, cerându-le guvernanților să le respecte dreptul la demnitate, prin acordarea unor salarii decente.

”O profesie nobilă, călcată în picioare de Guvernul României”, ”Vrem salarii decente”, ”Nu vă bateți joc de educație!” – sunt câteva dintre mesajele transmise de profesorii din Timiș guvernanților.

Protestul s-a desfășurat la Lugoj, în fața Casei Sindicatelor, de la ora 11, și la Timișoara, în fața Prefecturii, de la ora 13.

Angajații din învățământ sunt deciși să continue greva, luni anunțându-se un nou protest al acestora, în fața Prefecturii Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Profesorii timișeni au protestat în stradă pentru salarii decente și respect. Video

  1. Nu este vina profesorilor tineri că sunt tembeli cu diplomă. Universitățile sunt de vină, vorbesc de cele de stat, ajunse fabrici cu profit mare, dividendele majore fiind împărțite celor cu rang de conferențiar sau profesor universitar. Lectorii sunt cât de cât OK, asistenții cât tinichigiul. Problema educației din România nu va fi rezolvată până când nu vor ieși în stradă conferențiarii și profesorii universitari, adică niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *