Profesorii se strâng mâine la Prefectura Timiș!

virgil popescu 1

Cadrele didactice afiliate la Sindicatul Independent din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Timiş vor protesta, mâine, de la ora 12, în faţa prefecturii. Profesorii sunt nemulţumiţi de nivelul costului standard pe elev, considerat ca fiind foarte mic, motiv pentru care acordarea salariilor începe să devină problematică. „Vrem să tragem un semnal de alarmă la adresa Guvernului, pentru că nu toţi elevii pot fi incluşi în aceeaşi categorie. Există diferenţe specifice, la fel cum se întâmplă şi în ceea ce priveşte anul financiar şi anul şcolar. Se încearcă tot felul de tăieri şi reduceri care nu prevestesc nimic bun pentru educaţie”, a declarat liderul sindical Virgil Popescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Profesorii se strâng mâine la Prefectura Timiș!

  1. Care este problema , parca de curînd s au mărit salariile , nu stiu despre ce este vorba , posibil sa fie despre norma didactică de 18 ore pe săptămînă, sa fie cumva prea mult si sa nu mai aiba timp sa pregătească orele asa cum trebuie , poate undeva la 10 ore ar fi destul de optim , ca sa se pregătească temeinic pentru ore , acest lucru si deoarece marea majoritate a elevilor sînt foarte interesați.

  2. Destul de optim , Cetatenescule? Din pacate, esti dovada ca nu ai avut invatatori odihniti in clasele primare!!! LOL…18 ore de predare si 30 de elevi in clasa chiar este foarte mult, iar profesorii nu sunt platiti nici pentru a supraveghea atatia copii . De a-i mai si invata ceva intr-o societate lipsita de valori in care un Cetatenescu le vinde produse de tip fast food sau haine de firma ce sa mai spun?!

Lasă un răspuns