Profesorii boicotează examenul de Bacalaureat? Cine a lansat ipoteza șocantă

clasa

”Educația se duce de râpă! Avem un nou motiv de îngrijorare și un nou indiciu care ne induce ideea că trăim într-un sistem dictatorial”, este concluzia medicului Adina Alberts care revine la scenariul potrivit căruia examenele naționale, Evaluarea Națională și cel de  Bacalaureat nu ar fi trebui organizate în acest an așa cum și făcut mai multe state din Europa.

CITEȘTE ȘI: Cod galben în vestul țării. România, lovită de fenomene meteo periculoase

Ea susține pe pagina sa de Facebook că examele, inclusiv cel de bacalaureat,  sunt un simulacru și un lucru prost făcut de vreme ce ele vor fi organizate în condiții precare, profesorii refuzând în masă să facă parte din comisiile de evaluare, conform stiripesurse.ro

”Profesorii nu se înscriu în comisiile pentru Evaluările Naționale, locurile ocupate fiind sub 30%. În această situație, copiii nu pot fi evaluați și supravegheați la aceste două examene naționale.

Vă întreb… Când doamna ministru Monica Anisie a decis să nu anuleze aceste examene, precum au făcut Franța, Olanda, și multe alte țări din Europa, a cerut și părerea profesorilor?”, a scris dr.Adina Alberts pe pagina ei fe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *