Profesoară la Liceul German, moartă după administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19

Vaccinul anti-Covid Johnson & Johnson a eșuat într-un ”număr important” de cazuri

O profesoară și fost director, în vârstă de 55 de ani, din județul Bihor, a murit imediat după ce i s-a administrat a doua doză de vaccin anticovid cu serul Moderna. Soțul ei susţine că femeia a dezvoltat simptome severe, similare cu cele ale otrăvirii.

CITEȘTE ȘI: Incendiu într-un bloc din vestul țării! Doi tineri au stat atârnați de geam, la etajul 4, de frica flăcărilor!

„Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută  pe site-ul Liceului German din Oradea.

Soțul ei, profesor și el, a primit vaccinul Moderna în același timp cu ea, în după-amiaza zilei de 7 martie, dar după a doua doză de vaccin Moderna administrată în acel moment, soția sa a dezvoltat simptome severe, similare cu cele ale otrăvirii și a cerut să fie dusă imediat la spital. Cu toate acestea, în zadar au încercat să o mai salveze medicii, deoarece organele sale s-au oprit unul după altul.

Pe baza analizelor efectuate la secția de urgență a Spitalului Județean, medicii au găsit o substanță toxică necunoscută în sângele pacientei. Au fost efectuate și teste Covid, care au fost negative. Până acum, medicii de la Spitalul Județean Oradea spun că nu au încă dovezi că moartea ciudată și neașteptată a profesoarei are legătură cu primirea vaccinului Covid, chiar  înainte de deces. Ei spun însă că nicio ipoteză nu poate fi exclusă  până când nu primesc rezultate detaliate, adică cele de după autopsia criminalistică. Autoritățile au deschis o anchetă din oficiu asupra decesului în condiții neclare.

sursa: informațialiberă.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *