Profesionalism şi promptitudine în efectuarea celor mai diverse tipuri de foraje

tipfor

Foraje de toate tipurile şi, în plus, preluarea bătăilor de cap ale clientului cu privire la avize sau alte documentaţii necesare. Este oferta unei companii timişorene care, mai mult, nu se limitează la aria geografică bănăţeană, fiind gata să preia comenzi din toată ţara.

Societatea despre care vorbim este Tipfor şi efectuează foraje pentru apă potabilă, apă industrială, pompe de căldură geotermale, epuismente, piloți şi micropiloţi pentru lucrări de construcţii, sisteme de pompare, efectuând şi denisipari şi reabilitări ale unor foraje colmatatwe şi asigurând mentenanţa sau diverse lucrări post-garanţie. În plus, activităţile companiei din Timişoara mai cuprind instalări şi și comercializări de panouri fotovoltaice şi confecționarea de sape de foraj.

Tipfor dispune atât de instalații și echipamente de foraj profesionale, cât și de personal calificat cu o experiență bogată în executarea forajelor pentru apă. Forajele pentru puţuri de adâncime mică adâncime putem sunt lucrări ieftine, motiv pentru care sunt preferate de către o mare parte din clienți. Este vorba, însă, despre clienții neinformați.

Cine dorește, însă, apă de calitate, va alege întotdeauna foraje puţuri de o adâncime apreciabilă, aceasta fiind una dintre recomandările importantze pe care le fac experţii de la Tipfor. Asta pentru că forarea unui puț de adâncime constă doar în calitate, pe când unul care se alimentează din primul strat de adică din aşa-numita pânză freatică, va avea la dispoziţia doar un rezervor de apă toxică, în care se varsă toate scurgerile, toți agenții conţinători de cele mai diverse substanţe sintetice, precum şi precipitațiile care aduc apă din atmosfera poluată.

Puţurile de mare adâncime se recomandă, de altfel, şi pentru obţinerea apei pentru irigat, căci şi plantele vor suferi dacă primesc nitriţii şi pesticidele care se regpăsesc, din păcate, în stratul freratic.

Calitatea prestaţiilor Tipfor poate fi cu uşurinţă verificată de oricine. Iată, în continuare, câteva dintre lucrările deja materializate de companie: Dumbrăviţa, foraj la 80 metri, debit de 3.000 de litri pe oră; Hezeriş, 150 de metri, debit de 2.500 de litri/oră; Deta, foraj la 120 de metri, apă fară fier, cu debitul de 5.000 de litri pe oră; Jimbolia, foraj la 130 de metri, debit de 3.000 de litri/oră; Sânnicolau Mare, apă de la 110 metri, debit de 10.000 de litri/oră; Săcălaz, 140 de metri, 3.600 de litri/oră; Recaş, 90 de metri, 2.500 de litri/oră; Buziaş, 40 de metri, 2.000 de litri/oră; Remetea Mare, foraj la 120 metri, cu debitul de 3.600 de litri/oră; Ianova, 90 de metri, 3000 litri/oră; Orţişoara, 90 de metri, 3.600 litri/oră; Variaş, 120 metri și debit 3600 litri/oră; Ghiroda, 80 metri, 4.000 litri/oră; Grabaţ, 120 de metri, debit de 5.000 litri/oră.

Pentru oferte de preț personalizate, firma Tipfor poate fi contactată la adresa de e-mail: [email protected] sau telefonic, la nr. 0729.104.692. De asemenea, informaţii detaliate pot fi obţinute de pe site-ul societăţii, tipfor.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *