Produsul pe care Lidl îl scoate din magazine. Românii care l-au cumpărat sunt anunțați să nu îl consume

Produs alimentar suspect de contaminare cu bacteria Listeria monocytogenes, retras din magazinele Lidl

Produsul pe care Lidl îl scoate din magazine. Românii care l-au cumpărat sunt anunțați să nu îl consume.

Reprezentanții magazinelor Lidl din România au transmis recent un avertisment important pentru clienții săi. Retailerul german a tras un semnal de alarmă cu privire la produsul ce poate să le pună în pericol sănătatea românilor care l-au achiziționat. Lidl scoate de la vânzare alimentul pe care românii sunt sfătuiți să nu îl mai consume și să îl returneze cât mai curând în magazine pentru a-și recupera banii. Lidl a anunțat că scoate de la vânzare produsul descoperit neconform.

CITEȘTE ȘI: Ce sesizări mai primește Garda de Mediu: ”Vecina fumează ilegale și îmi intră mirosul în casă”

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a transmis un avertisment în acest sens, după ce reprezentanții Lidl au anunțat produsul pe care îl scoate din magazine. Astfel, a fost stabilit faptul că un aliment din oferta magazinelor germane este retras de la vânzare, un lot fiind descoperit a fi contaminat. Este vorba despre semințele de susan comercializate în magazinele Lidl din București și din țară, care ar fi fost contaminate cu Salmonella.

Produsul „Semințe de susan”, marca Belbake, 200g, comercializat în magazinele Lidl din România a fost retras de la vânzare. Compania germană îi roagă pe clienții care au achiziționat acest aliment să nu îl consume și să îl returneze în magazine. Retragerea de la vânzare a produsului are loc după ce o analiză a detectat contaminarea cu Salmonella, potrivit explicației din comunicatul transmis de ANSVSA. Datele de identificare a produsului

Nume: Belbake Semințe de susan,
Cantitate: 200 de grame,
Lot: 304-2216111,
Termen de valabilitate: 18 martie 2023.

Produsul poate fi returnat în orice magazin din cadrul lanțului

Salmonella este o bacterie periculoasă, ce poate provoca afecțiuni intestinale sau stomacale serioase, conform specialiștilor în domeniul medical. De aceea, reprezentanții Lidl au transmis cu fermitate mesajul lor către clienți, ca aceștia să țină cont de retragerea anunțată și să nu consume produsul. În plus, Lidl pune la dispoziție cumpărătorilor returnarea alimentului neconform în toate magazinele rețelei. Contravaloarea produselor returnate va fi primită de către clienți, chiar și în lipsa bonului fiscal.

impact.ro

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *