Produse apicole de mare clasă îi așteaptă pe timișoreni la Târgul Mierii

Produse apicole de mare clasă îi așteaptă pe timișoreni la Târgul Mierii

Un târg de produse apicole de foarte bună calitate este în desfășurare, în acest sfârșit de săptămână, în Calea Aradului, un interesant punct de atracție pentru timișoreni.

Mierea de salcâm, polifloră, de tei, de mană, de rapiță şi zeci de alte produse ale stupului – faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis și chiar articole cosmetice pe bază de produse apicole – pot fi găsite în standurile expoziției comerciale de la Agro Village, în vecinătatea campusului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timişoara.

Asociația Crescătorilor de Albine și-a propus să-i promoveze, prin Târgul Mierii, desfășurat sâmbătă și duminică, pe apicultorii de top din zona de vest a țării.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat cere menținerea școlilor deschise indiferent de rata de infectare: Nu avem garanția că pandemia se termină anul viitor

”Participanții sunt dintre cei mai serioși, având produse sută la sută naturale și fiind deja cunoscuți pentru numeroși cumpărători care apreciază mierea de cea mai bună calitate. Dorim să-i promovăm prin astfel de evenimente și pentru viitor dorim să organizăm târguri de acest tip pe spații mai mari”, susține Petre Doda, președintele filialei timișene a Asociației Crescătorilor de Albine.

Duminică, 19 septembrie, târgul este deschis până la ora 18.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns