Procurorii au decis – Suspecții în cazul crimei din Vrancea, reținuți. Au fost prinși în vestul țării, încercând să treacă frontiera

Procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a celor trei suspecti ai crimei din Vrancea, urmând a se cere arestarea lor preventiva.

Acestia au fost prinsi, ieri, la Nadlac, existând suspiciuni ca ar fi ucis un om de afaceri gasit impuscat in masina, in Vrancea.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a zburat prin parbrizul unei dubiţe. O şoferiţă n-a acordat prioritate şi l-a ucis

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5.

În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române, într-un dosar de omor”, transmitea ieri Poliției de Frontieră.

Un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit, vineri seară, pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină.

Acesta era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută. Procurorii au deschis un dosar de omor, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns