Pro România Timiş, peste media naţională

pro romania 1

O echipă din conducerea Pro România s-a aflat în vizită în judeţul Timiş, unde a luat pulsul organizaţiei judeţene. Atât Nicoale Bănicioiu, cât şi Daniel Constantin, s-au arătat încântaţi de modul în care se prezintă lucrurile în acest judeţ.

„Am observat o dorinţă de implicare, o motivaţie foarte mare şi cred că există premisele obţinerii unui scor peste media naţională.

Mă bazez şi pe faptul că mesajele noastre sunt pentru publicul urban din marile oraşe, pentru zona profesională, pentru categoriile active, fără a-i uita nici pe ceilalţi.

CITEȘTE ȘI: Este oficial: Cel mai aşteptat program Rabla a intrat în vigoare. Cum puteţi lua vouchere pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

În Timiş, este de remarcat că organizaţia devine din ce în ce mai mare, dar este de remarcat şi calitatea ei”, a declarat Bănicioiu.

„Urmărim modul în care sunt pregătite organizaţiile.

Sunt sigur că vom avea cea mai bună listă pentru Parlamentul European, aceste alegeri fiind primul nostru test electoral.

Lucrăm la notorietatea partidului şi încercăm să asociem partidul cu numele persoanelor care sunt în această formaţiune politică”, a completat Daniel Constantin.

CITEȘTE ȘI: Doliu în fotbalul românesc. S-a stins un fost mare jucător născut şi crescut la Timişoara

Liderii PRO România spun că există mulţi primari care le împărtăşesc părerile, însă nu pleacă din PSD, de teamă că vor fi excluşi din partid.

Deocamdată, în Timiş, există un primar care şi-a asumat riscul trecerii la Pro România, fiind vorba de edilul din Variaş, Nicolae Birău.

„Discutăm cu foarte mulţi primari, care, probabil, ne vor ajuta în alegerile pentru Parlamentul European şi vor transmite mesajele noastre”, a declarat Daniel Constantin.

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *