Prioritățile viceprimarului Ruben Lațcău: dezvoltarea urbană și infrastructura

În cadrul primei ședințe lucrative a noului Consiliu Local al Municipiului Timișoara au depus jurământul încă doi aleși recent validați: Radu Țoancă de la PSD și Cosmin Tabără de la PNL. Echipa de 27 de consilieri locali timișoreni este, de acum înainte, completă.

CITEȘTE ȘI: Experiment: Cum se răspândește coronavirusul acasă sau la școală. Cele două lucruri esențiale pentru a reduce riscul

S-a pus și problema desemnării viitorilor viceprimari ai Timișoarei, candidații fiind Ruben Lațcău de la USR Plus și Cosmin Tabără de la PNL. În timp ce Ruben Lațcău a întrunit 23 de voturi, Cosmin Tabără a avut doar voturile consilierilor liberali, adică opt. Interesant de menționat este că aleșii de la Pro România – Roxana Iliescu și Marius Craina – nu au dorit să voteze pentru alegerea viceprimarilor.

Viceprimarul Ruben Lațcău urmează să se ocupe de dezvoltarea urbană în general, inclusiv de proiectele de infrastructură.

„Există o sumedenie de proiecte care sunt momentan blocate în primărie și care au nevoie urgentă de deblocare. Ne apucăm de treabă, avem deja un status curent, știm cam care sunt problemele pentru multe proiecte, cum putem să le deblocăm și ce nevoi am avea. Pe proiectele pe care le avem depuse pentru finanțare europeană din 2018 până astăzi, gradul de absorbție actual este de 0,22 la sută. Avem proiecte de reabilitări de blocuri unde de doi ani nu s-a făcut nici o lucrare și au fost câte patru licitații care au eșuat”, a explicat Ruben Lațcău.

În ceea ce privește alegerea celui de-al doilea viceprimar, aceasta depinde de negocierile care vor avea loc, în continuare, pentru funcțiile de vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prioritățile viceprimarului Ruben Lațcău: dezvoltarea urbană și infrastructura

  1. Succes dlui.Ruben ,dar fiind și un creștin prima mișcare ar fi sa-i convingă pe cei din USR că atitudinea unor colegi că atitudinea lor anti-creștină este o pierdere pt.electorat.Refuzul unor consieri locali din Brașov, Timișoara și din alte orase de a pune mâna pe biblie și să spună,,Așa să mă ajute Dumnezeu „este o dezamăgire a românilor și susținătorilor alianței USR-PLUS. Doamne ajuta și succes în tot ce faceti.

Lasă un răspuns