Prinşi în flagrant în timp ce încercau să spargă un seif! S-a întâmplat noaptea trecută, într-un municipiu din vestul țării

seif

Sâmbătă 29 Decembrie s.c., ora 00:45, jandarmii au fost alertați de către un cetățean, pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că două persoane de sex masculin au pătruns prin efracție într-un imobil de pe Bld. Iuliu Maniu, din municipiul Arad.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată și i-au depistat pe cei doi, în imediata apropiere a imobilului. La vederea forțelor de ordine bărbații au aruncat obiectele pe care le-au folosit pentru a pătrunde în imobil, respectiv, daltă, șurubelniță, rangă metalică și au încercat să fugă, dar au fost imobilizați.

În urma verificărilor preliminare efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 31 de ani, unul din Uricani, iar celălalt din Craiova, au intrat în imobil prin efracție, unde au încercat să spargă un seif. După mai multe încercări nereușite au renunțat și au vrut să plece, dar au fost interceptați de echipajul de jandarmi.
Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și a fost solicitată echipa operativă din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor.

 

ghidularadean.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns