Prins în flagrant, la Timișoara, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc. Ce au descoperit polițiștii la percheziție

droguri 17

 Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au surprins în flagrant delict un tânăr, de 25 de ani, în timp ce ar fi intenționat să comercializeze 100 de grame de amfetamină.

CITEȘTE ȘI: A ars ca o torță: un autoturism s-a făcut scrum pe o stradă dintr-un oraș din vestul țării. Video

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș, la locuința tânărului bănuit de trafic de droguri de mare risc și deținerea în vederea consumului de droguri de mare risc. În urma percheziției, a fost descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 1 kilogram de amfetamină. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Timiș, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitățile s-au desfășurat și cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns