Prins cu mâna în poșeta unei doamne, în tramvaiul 6

poseta

Prins cu mâna în poșeta unei doamne, în tramvaiul 6

Un bărbat a încercat să fure bani din poșeta unei doamne care se afla în tramvaiul care circulă pe linia 6, în Timișoara.

Individul a fost surprins de femeie, care a început să strige după ajutor.

”Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat astăzi, în jurul orei 11.15, în zona Traian, un bărbat suspect de furturi din buzunare și poșete.

CITEȘTE ȘI: Colterm se pregătește pentru sezonul rece

Cel în cauză se afla întramvaiul cu nr. 6 din Piața Traian când a deschis poșeta unei doamne mai în vârstă și a băgat mâna încercând să-i sustragă portofelul. Imediat femeia a simțit ce se întâmplă și a început să strige după ajutor.

Polițiștii locali aflați chiar în stația mijlocului de transport au urcat imediat și l-au preluat pe bărbat care devenise agitat, motiv pentru care s-au folosit cătușele din dotare.

Acesta a fost adus la sediul Poliției Locale pentru identificare, stabilindu-se că se numește C.D., are 59 de ani și domiciliul în Timișoara. Bărbatul nu este la prima abatere, fiind condamnat în trecut tot pentru fapte de acest gen. El a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor dela Secția 1”, transmir reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prins cu mâna în poșeta unei doamne, în tramvaiul 6

  1. Tot in tramvaiul 6 am fost „atacat” de grupuri de 3(trei) persoane 2F si 1B. La interval de 3 zile, intre Balcescu si Maria. Actiunea concertata are loc in momentele imediat prfemergatoare coborararii : o persoana blocheaza o usa si obliga coborarea pe usa alaturata. In momentul cand incerci sa impingi usita, pentru a deschide usa, URMEAZA ATACUL, la buzunarul corespunzator mainii cu care impingi usita. Azi s-a repetat ceea ce s-a intamplat si acum 3 zile. ALTI 3 (tot 3), acelasi scenariu, dar am fost atent si am scapat.

Lasă un răspuns