Primul tramvai nou turcesc ajunge la Timișoara

Primul tramvai nou turcesc ajunge la Timișoara

Firma turcă Bozankaya, care a câștigat, acum doi ani, licitația pentru producerea a 21 de tramvaie noi pentru Timișoara, a anunțat că a trimis primul vehicul de acest tip spre orașul de pe Bega.

„Am trimis primul nostru tramvai de producție internă, cu participarea reprezentanților mass-media și a angajaților noștri. Tramvaiul, care a fost proiectat și produs cu o inginerie turcească 100 la sută în unitățile noastre de producție din Ankara – Sincan, va merge către al treilea oraș ca mărime din România, Timișoara.

Tramvaiele noastre avansate tehnologic și ecologice au o lungime de 30 de metri, o lățime de 2.400 de milimetri și prezintă pardoseală joasă, având o capacitate de 200 de pasageri.

Ce face ca tramvaiele de la Bozankaya să fie remarcate este faptul că pot parcurge până la 63 de kilometri doar pe baterie, fără a fi conectate la rețeaua electrică. Acoperind o distanță atât de mare cu o baterie, tramvaiele Bozankaya sunt primele de acest fel din lume”, au declarat cei de la Bozankaya.

Peste câteva zile, realizarea inginerilor turci va putea fi văzută pe șine, la Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns