Primul miting al elevilor din toată ţara, la Timişoara

protest elevi

La Timişoara a avut loc, vineri la orele prânzului, în faţa Prefecturii, primul miting al reprezentanţilor elevilor din toată ţara.

Culmea ironiei este că protestul a avut ca protagonişti persoane foarte tinere, care au scandat lozinci prin care au dorit să-şi apere interesele.

Elevii sunt nemulţumiţi de apariţia OUG 51, care reglementează transportul în comun, ei susţinând că, datorită noilor prevederi, vor fi nevoiţi să plătească jumătate din costul călătoriei.

CITEŞTE ŞI: Ne deranjează!

Micii protestatari au scandat: „Vrem decontare şi abrogare„, „Decont pe jumate nu e echitate„, „Ce vor elevii? Jos OUG 51!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

15 thoughts on “Primul miting al elevilor din toată ţara, la Timişoara

 1. Voi timișorenii i-ati votat,voi sa ii dati jos,asta este discriminare,25 de Ordonanre?
  In decembrie 1989 ati luptat pt libertate ,acum o aveti din plin.
  Ceausescu asa cum a fost el,a dat de lucru bunicilor si parintiilor nostri,am avut unde locui,acum,acest Guvern nu face cumva o surminare a economiei noastre,si asa subreda,o tradare de tara.Pacat.

 2. Doctrina liberală, prin definiție, este să ajute mediul de afaceri! Nu e cu scutiri de taxe, cu ajutorarea celor mulți și nevoiași! Din contră! E cu măriri de taxe, cu onorarea promisiunilor mediului de afaceri care-i și susțin la nevoie! Vezi demonstrațiile și menținerea acestora cu salariații lor privați de acum doi-trei ani! N-ați văzut ce efort uriaș a făcut guvernul Orban pe ultima sută de metri ca să deservească clientela politică? A lucrat pe brânci și-n ultima noapte! Ce vă miră ordonanțele date? E fața adevărată a liberalismului!

  1. Ești îngustă la minte drăguță…!
   Nu trebuie să fii nici măcar simpatizant, darmite membru în vreun partid ca să înțelegi ce se întâmplă pe scena politică ci doar ai nevoie de ceva materie cenușie ca să înțelegi fenomenul economic…!!!

 3. Si voi vorbeați de PSD pe când acest guvern doar creste taie si face doar noi taxe pentru proștii care l-au votat și când te gândești că ei sunt interimari dar oare pe când vor fi ” aleși ” va fi vai si amar de țara asta plină de proști intelectuali și de cei din diaspora care trăiesc afară și care au drept la vot pentru distrugerea românilir rămași în țară . Nu trebuie să fi pesedist să ai judecată și să vezi cât sunt de incompetenți

  1. Ummm… ce taxe noi a băgat guvernul Orban? Eu am văzut doar că au tăiat taxe, accize, alte fantasmagorii PSD.
   Iar cînd citesc comentarii de genul „distrugerea românilor rămași în țară” mă umflă rîsul.
   De ce credeți că „vrem să TRĂIM ca în vest” este negativ?
   Faceți ca comuniștii (cacofonie voită), îi împușcați pe cei care voiau să fugă din „raiul comunist”. Că fugeau de bine ce le era. Nu?

 4. Fara ca cineva sa produca bani nu ai de unde plati nici pensii , nici salarii , nici bani de facut investitii in economie sau infrastructura! Fara oameni care sa produca bunuri de consum si contribuabili care sa alimenteze bugetul de stat nu poti misca numai din urechi si invarti vorbe cu lopata.La noi cei care produc sunt putini.Banii din buget si cati sunt investiti prost si mai ales pe chestii marunte care nu cresc economia.Nu se dezvolta economia nu-s salarii , nu-s pensii, nu-s bani la sanatate . Ar trebui sa raspunda penal cei care cheltuiesc banii publici aiurea .Faptul ca esti ales nu-ti da dreptul sa faci politici proaste si sa arunci cu banii destinati prosperitatii prezente si viitoare . Banii nu-s in buget sa fie cheltuiti la greu pe nimicuri , fara absolut nici o imbunatatire a calitatii vietii acelora care au alimentat bugetul si au asteptari.

  1. aveti dreptate d-nă nu-s salarii nu-s pensii nu-s bani pentru sănătate dar sînt bani pentru pensiile speciale. suma alocată pentru pensiile porcesti nu speciale este cel putin egală cu suma alocată pensiilor cinstite bazate pe contributivitate. deci circa o sută de mii de nemernici consumă mai mult decît peste cinci milioane de pensionari oameni cinstiti corecti care au muncit o viată întreagă.

 5. Domnii mei, dacă nu ați observat, vă atrag atenția că elevii cer abrogarea OUG 51/2019 a Guvernului Dancila! Întrucât OUG a Guvernului Orban care elimina discriminarile pe care OUG 51/2019 le crea in randul elevilor care fac naveta nu poate intra in vigoare, au rămas valabile prevederile ordonanței din iunie 2019. ELEVII CER ABROGAREA OUG 51/2019 A GUCERNULUI DANCILA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *