Primul ”meci” în familia Răducanu

PSD, pe liste comune cu UNPR sau fiecare cu treaba lui? Aceasta este una dintre interesantele întrebări ale momentului.

De când generalul Gabriel Oprea a căzut în dizgrație, DNA solicitând chiar urmărirea sa penală, UNPR nu mai este o ”partidă” pentru PSD, care ar vrea mai degrabă să denunțe ”mariajul”.

Până la scrutinul național, un prim test va fi cel al alegerilor locale, unde s-ar putea proba atât o formulă unită, cât și una separată. Se pare că aceasta va fi varianta finală, fapt pentru care filialele vor avea libertatea de a decide soluția care se impune.

În Timiș, lucrurile nu s-au tranșat încă, urmând a întruni un birou permanent județean, care va decide formula finală. Cu siguranță, este județul în care decizia va fi cel mai intens comentată, datorită legăturilor periculos de apropiate dintre liderii celor două formațiuni: la UNPR Timiș este șef Ion Răducanu, în timp ce la PSD Timișoara, președinția este deținută chiar de fiul său, Sebastian Răducanu!

Legătura de familie a mai fost invocată ca un punct de vulnerabilitate al PSD Timiș (UNPR nu are ce pierde, ba dimpotrivă), însă subiectul a fost, mereu, evitat de pesediști.

Acum, a sosit momentul decontării, în care colegii lui Răducanu-fiul trebuie să decidă dacă Răducanu-tatăl rămâne în ”coloana oficială”.

1 Comments
Iancu 28/01/2016
Familia Răducanu joaca la doua capete.Raducanul tata este in mediu cred ca este cel adus de Tov.Pacoste in Banat de la Tlrgul Jiu si pus președinte la Cooperativa de Consum (sau cam așa ceva)Timiș.Om vechi cu stagii de colectare de la populație pe vremea comunista de oua,păsări,lapte etc.Unde ești punctul 8 de la Procramatia de la Timișoara.?nu va mai frământați in familie ca nu aveți nici o șansa in Timișoara si nici in județ.