Primul festival de aventură din România, la Arsenal Park

arsenal 1

Ca urmare a colaborării excelente dintre Comisia Națională de Off Road și Comisia Național de Rally Raid, ambele parte din Federația Română de Automobilism Sportiv, va fi organizat, în perioada 12-15 iulie, primul festival de aventură din România.

Locația aleasă pentru acest eveniment unic, care poate atrage peste 10.000 de participanți de-a lungul celor trei zile de concurs, este Arsenal Park Orăștie, cel mai mare parc tematic din România.

Peste 80 de echipaje, inclusiv internaționale, vor lua startul la prima etapă comună din istoria competițiilor de off road și rally raid din cadrul FRAS.

De asemenea, în cadrul festivalului, organizatorii ArcFest au mai pregătit o cupă de enduro, una de ATV și un concurs de biciclete.

Totodată, se vor desfășura și zone de trial, dedicate celor care vor să înceapă o carieră sportivă într-una dintre aceste discipline.

„Va fi un concurs de trial sincron și două de trial pentru demonstrații. Prin acest mod, ne dorim să atragem cât mai mulți concurenți în competițiile viitoare”, a declarat Costin Fântână, președintele Comisiei Naționale de Off Road din cadrul FRAS și unul dintre organizatorii ArcFest.

Nu vor lipsi zonele de expozanți și vendori, acolo unde vor fi prezentate cele mai noi produse și accesorii din domeniu. Printre cei care au confirmat deja prezența se numără Ironman, GTC, House4x4, Taubenreuter, Euronautica, Best Ride, Velopedia, Swifty Scooters, Dojo Motorsports, Polaris și 4×4 Planet.

Totodată, vor fi locuri special amenajate pentru distracția celor mici, un food court cu mâncare internațională, vor fi organizate și concerte live la finalul fiecărei zi, dar și workshop-uri cu cei mai cunoscuți aventurieri din România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *