Primul decont al lui Nicolae Robu se face la… „Pit”

La Denta vor avea loc, în 11 iunie, alegeri pentru funcţia de primar, după decesul fostului edil Iacob Slavoliub. Multe formaţiuni politice au anunţat că vor avea candidaţi, însă e de aşteptat ca lupta să se dea între cei de la PSD (care au făcut alianţă cu ALDE) şi PNL.

Teoretic, liberalii au avantajul că dispun de un vector extrem de important în zonă, e vorba de primarul oraşului Deta, Petru Roman (foto). Conexiunile din zonă şi notorietatea lui „Pit”, cum este poreclit edilul, ar putea avea o mare influenţă asupra deznodământului scrutinului.

Numai că acesta nu pare deloc dispus să-şi pună resursele la dispoziţia partidului, după ce a fost mazilit la alegerile de acum două săptămâni din PNL Timiş. „Pit” a fost unul din capii grupării anti-Robu, care a fost învinsă categoric de echipa primarului Timişoarei, iar edilul din Deta a rămas pe banca de rezerve.

Pe aceeaşi „bancă” va rămâne Roman şi în campania pentru alegerile de la Denta, după principiul „dacă nu aveţi nevoie de mine, nici eu nu mă propun”.

Primarul din Deta chiar şi-a precizat poziţia sa în privinţa alegerilor de la Denta, ironia fiind evidentă chiar şi pentru cei nou-intraţi în politică: „Eu nu am fost ales în conducerea PNL Timiş. Sunt alţi colegi de-ai mei care se ocupă de organizare. Le doresc succes şi m-aş bucura să câştige candidatul liberal, dar eu sunt la Deta, nu am nici o treabă cu Denta”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns