Primul amical pentru CSC Dumbrăviţa, cu UTA U19

Primul amical pentru CSC Dumbrăviţa,cu UTA U19

CSC Dumbrăviţa va încheia prima săptămână de antrenamente din această vară cu un amical împotriva echipei U19 a clubului prim-divizionar UTA. Partida este programată sâmbătă, cu începere de la ora 10, la Arad, pe terenul de iarbă din complexul „Motorul”.

„Avem două obiective pentru acest meci. Primul este acela de a-i vedea şi într-un joc pe cei aflaţi încă în probe. Vrem să ne facem o impresie mai clară despre ei. Iar al doilea obiectiv este acela de a face efort. Noi începem, de astăzi, partea de pregătire fizică pură şi avem nevoie de meciul acesta pentru a ieşi puţin din tiparele acestei pregătiri și de a face puţin efort şi cu mingea”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Dintre jucătorii sosiţi în probe în ziua reunirii mai participă la antrenamente doar trei: Daniel Bălace, Cristian Grancea şi Denis Blickling. Staff-ul tehnic a renunţat la Daniel Florescu, Demetris Cristodulo şi la nigerianul Raphael Governor, care s-au mai antrenat cu echipa timişeană în zilele de marţi şi miercuri.

„Noi căutăm juniori născuţi în anii 2004 şi 2005. I-am primit şi pe ceilalţi, deşi aveau din start un dezavantaj, doar Florescu fiind în zona de vârstă pe care noi o vizăm. Ideea este că noi căutăm juniori de vârstă mică. Cei trei au rămas şi vom oferi un răspuns în privinţa lor după meciul de sâmbătă”, a mai precizat Cosmin Stan.

La antrenamente participă în continuare jucătorii cu care CSC Dumbrăviţa are deja înţelegeri verbale.

CITEŞTE ŞI: Politehnica Timişoara şi-a completat staff-ul tehnic: Alessandro Ramella este noul antrenor cu portarii

„Ei îşi vor pune semnătura pe contracte doar în momentul în care vom avea certitudinea participării în Liga a II-a. În acest context, ieri, clubul nostru a fost audiat în Comisia de Apel şi se aşteaptă, din partea Federaţiei Române de Fotbal, comunicarea deciziei privitoare la certificarea pentru Liga a II-a”, se arată într-un comunicat al clubului din Dumbrăviţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *