Primele declarații ale lui Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard: „Acuzațiile sunt odioase“

Johnny Depp

Johnny Depp a depus mărturie, marţi (19 aprilie), în procesul de defăimare împotriva fostei soţii Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat de violență domestică, conform Variety, citat de News.

Faimosul actor a vorbit și despre dependența lui de droguri.

Declarațiile lui Depp vin pe fondul acuzațiilor lui Heard că acesta ar fi lovit-o și sufocat-o de mai multe ori de-a lungul relației lor, și că ar fi agresat-o sexual în timpul unei lupte dintre cei doi în 2015.

Depp a spus: „Adevărul este unicul lucru care mă interesează. Minciunile nu te duc nicăieri, dar minciunile construite pe minciuni se construiesc pe minciuni.

Ce spune Johnny Depp despre acuzațiile de violență domestică

Depp și Heard au divorțat în 2016, iar în decembrie 2018 Heard a publicat un articol în The Washington Post, în care a făcut aluzie la acuzaţiile ei anterioare, deşi nu i-a scris numele lui Depp.

Depp a dat-o în judecată pentru 50 de milioane de dolari.

Interogat de propriul avocat, Depp a negat că a fost vreodată violent cu Heard sau cu altă femeie.

„Am simţit că este responsabilitatea mea să mă susţin în instanţă, nu doar pentru mine în acest caz, ci şi pentru copiii mei,“ a spus Depp.

„Diabolic“

Acesta a adăugat: „M-am gândit că este diabolic ca ai mei copii să fie nevoiţi să meargă la şcoală şi să-şi vadă colegii sau reprezentanţii şcolii venind la ei cu infama copertă a revistei People în care doamna Heard apărea cu o vânătaie pe faţă.“

Actorul a mai spus că acuzaţiile împotriva sa sunt „destul de odioase şi tulburătoare“ şi „nu se bazează pe niciun fel de adevăr“.

„Este foarte ciudat ca într-o zi să fii Cenuşăreasa şi în 0,6 secunde să te transformi în Quasimodo,“ a declarat el.
Depp a mai vorbit despre abuzul psihic pe care l-a îndurat din partea mamei lui în copilărie, spunând că ea arunca cu lucruri în el şi că îl bătea cu un pantof cu toc.

Despre începutul relaţiei cu Heard, el a afirmat că i se părea „prea bine să fie adevărat“.

„Era atentă. Era iubitoare. Era deşteaptă. Era bună. Era amuzantă. Era înţelegătoare,“ a spus el, adăugând că împărtăşeau pasiunea pentru blues şi că Heard, adeseori, îi scotea cizmele când se întorcea acasă.

Dar într-un an şi jumătate, a spus el, „a devenit aproape altă persoană“.

Depp, despre consumul de droguri

Actorului i s-a cerut să vorbească despre consumul de droguri, subiect care a apărut în mod repetat în timpul procesului.

El a spus că nu a luat droguri pentru a „petrece“, ci mai degrabă pentru a scăpa.

„Am luat aceste substanţe din când în când pentru a mă amorţi, pentru a mă amorţi de fantomele care erau încă cu mine din tinereţe.

CITEȘTE ȘI: Razie de proporţii în Timişoara şi în judeţ. Zeci de şoferi au rămas fără permis

„A fost, în esenţă, auto-medicaţie, unul dintre acele momente de ‘scoate-mă de aici’, în care ceea ce vrei este doar să scapi din propriul creier.

„Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul,“ a spus el.

Depp a recunoscut că a devenit dependent de Roxicodone – un analgezic pe bază de reţetă – după ce s-a rănit în timp ce arunca un scaun în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides“, a patra parte din franciză.

Depp va continua să depună mărturie şi astăzi (20 aprilie), conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns