Prime de Crăciun de peste 1,5 milioane de lei la Transelectrica, unde acționar majoritar este statul român / Unii șefi au încasat prime de 16.000 de lei

Tarifele de distribuţie a energiei electrice ar putea creşte cu 6% de la 1 ianuarie

Prime de Crăciun de peste 1,5 milioane de lei la Transelectrica, unde acționar majoritar este statul român, prin SGG / Unii șefi au încasat prime de 16.000 de lei / Transelectrica și-a mărit de 5 ori profitul față de anul trecut pe fondul creșterii prețurilor energiei electrice

Una dintre cele mai importante companii deținute de statul român, Transelectrica, a acordat prime generoase de Crăciun angajaților săi.

Potrivit unui document intrat în posesia Economedia, totalul primelor acordate în baza unui protocol semnat pe 20 decembrie se ridică la 1.573.800 lei.

Acestea fost date în baza unui protocol semnat cu Federația Națională a Sindicatelor din Electricitate “Univers” cu reprezentanții Transelectrica.

CITEȘTE ȘI: Încă o nenorocire! Bătrânică de 89 de ani, spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer de 73 de ani

Potrivit documentului, părțile au convenit “acordarea de prime cu caracter special salariaților a căror activitate desfășurată în anul 2022 a avut un impact major în desfășurarea activităților derulate în cadrul Companiei.”

Lista angajaților merituoși conține 456 de nume, ultimul a fost adăugat cu pixul pe foaia deja tipărită. Potrivit Raportului Anual al Translectrica, erau 2015 salariați în anul 2021. Rezultă că au fost premiați de Crăciun circa 22 % dintre ei.

Cele mai mari prime ajung la 16.000 de lei și au fost acordate 5 de acest nivel. Acestea au fost încasate de un consilier de specialitate, de doi directori și de doi manageri de unități teritoriale. Primele de 15.000 de lei au ajuns la un consilier și la doi directori.

Vezi mai multe pe economedia.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *