Primăvara se întoarce de Florii

Primăvara se întoarce de Florii

Primăvara se întoarce de Florii

După câteva zile neobișnuit de reci, vremea începe să se încălzească din nou. În Duminica Floriilor, temperaturile vor atinge 10 – 15 grade în majoritatea regiunilor, dar, local, vor fi și intervale cu ploaie, informează meteoradar.ro.

Primăvara se întoarce în țara noastră din acest weekend, iar temperaturile vor crește cu până la 10 grade față de zilele trecute. Cu toate acestea, circulația atmosferică nu se modifică în mod fundamental, deci vremea se va menține destul de răcoroasă pentru această perioadă.

Sâmbătă, 8 aprilie

Sâmbătă dimineața, în zonele de vale din centrul țării, iar local și în sud și est, va fi brumă și îngheț, cu minime de până la -5 grade. La prânz, maximele vor urca până la 13 – 15 grade în sudul țării, dar în jumătatea nordică a țării va fi încă destul de rece.

CITEȘTE ȘI: De ce a murit rapperul Coolio, cunoscut pentru piesa „Gangsta’s Paradise”. Managerul artistului a făcut anunțul la 6 luni de la moartea lui

Deși în unele regiuni cerul va fi mai mult noros, nu va ploua decât izolat, pe suprafețe restrânse din vestul și sudul țării, în timp ce în zonele de munte vor fi posibile ninsori slabe.

Duminica Floriilor, 9 aprilie

De Florii, vremea se va încălzi în toată țara. În Muntenia, sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și nordul Dobrogei, temperaturile vor atinge 14 – 15 grade la prânz.

În restul țării, maximele se vor încadra între 8 și 13 grade, valori mai scăzute fiind posibile în zonele din nordul Moldovei unde va mai rămâne zăpadă.

Local, îndeosebi în vestul Olteniei și pe spații mai restrânse în celelalte regiuni, vor fi intervale cu ploaie slabă și moderată, dar și averse ceva mai intense, însă de scurtă durată. De asemenea, în zonele de munte va ninge slab.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *