Primarul unei comune de lângă Timişoara a dat iarăși de necaz

Primarul unei comune de lângă Timişoara a dat iarăși de necaz

Necazurile se țin lanț pentru Nicu Viorel, primarul comunei Săcălaz, care pierde proces după proces. După ce, săptămâna trecută, Tribunalul Timiș a anulat organigrama primăriei, dând peste cap toată activitatea instituției, iată că azi edilul din Săcălaz a primit o nouă lovitură dură din partea judecătorilor.

Tribunalul Timiș a respins cererea primarului de dizolvare a Consiliului Local Săcălaz, sentința fiind definitivă.

În acest fel, se pune capăt din punct de vedere juridic conflictului care există între primar și consilieri, din cauza căruia proiectele comunei au de suferit.

CITEŞTE ŞI: Șeful Pfizer: Cel mai probabil va fi nevoie de vaccinare anti-Covid anual / Mesaj către cei care nu vor să se vaccineze

Asta nu înseamnă însă că războiul celor două tabere a încetat, pentru că, din ceea ce susțin anumiți consilieri, au fost deschise alte ”fronturi de luptă”, semn că scandalul e departe de a se încheia.

Foto: Buletin de Săcălaz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
vasi 3 decembrie 2021
De ce nu face si el ca alti smecheri. Sa-i cheme la un cazan de gulas apoi munca voluntara la baron acasa. Indiferent ce partid apartine consilierul slab pregatit sau cu matura data in timpul mandatului.
gherghina 3 decembrie 2021
Cel mai incompetent primar din vestul tarii!