Primarul Timișoarei estimează că într-o săptămână se va putea circula pe podul Eroilor

podul eroilor 1

Timișorenii vor putea circula în scurt timp pe podul Eroilor. Primarul Nicolae Robu a anunțat că lucrările la podul care face legătura între zona Pieței Iosefin și fosta platformă Elba sunt aproape finalizate.

Edilul crede că e posibil să se poată circula pe acest pod încă de la sfârșitul săptămânii viitoare.

“Vestea bună pe care pot să v-o dau este că, dacă vremea va rămâne bună în continuare, nu neaparat la fel de călduroasă dar bună pentru lcurări în domeniul construcțiilor, atunci, până la sfârșitul săptămânii viitoare, poate de luni într-o săptămână, o să dăm în folosință și podul Eroilor. Este turnat primul strat de asfalt și săptămâna viitoare se va turna și stratul de uzură și după aceea vom face marcajele și vom da drumul la trafic”, spune Nicolae Robu.

Va reamintim, lucrările la podul Eroilor au început anul trecut în luna mai. Acesta a fost reabilitat de asocierea de firme Super Construct si Pod Construct, iar lucrările au costat peste 3,7 milioane de lei.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Primarul Timișoarei estimează că într-o săptămână se va putea circula pe podul Eroilor

  1. Estimarea nu costa nimic si nu rezolva nimic. La Podul Dragalina au fost vreo 6-7 estimari, cu pantalonii suflecati, cu cravata, cu veston, fara veston, cu ministru si fara ministru, si pana la urma tot balustrade din hartie creponata avem iar pista de biciclete si aleile asteapta vremuri mai bune.

  2. Bravo, se deschide exact la inceperea scolii! A doua incepere a scolii ca saptamana asta e vacanta, dar ce conteaza, daca esti pulitician ai voie sa minti cu nerusinare, ce te costa.

  3. Ma intreb la ce folosesc multimea de benzi de circulatie! Splaiul are un sens de circulatie intr-o parte si cate o banda pe cealalta parte si nu este prea circulat (aproape de loc). Se pare ca mai este plnificat un pod in zona silozului. Daca trecerea peste calea fe3rata spre Sacalaz are doar o banda pe sens nu vad justificartea multitudinii de benzi pe noul pod sau daca cineva stie , sa spuna. Banulpublic gestionat de un fost bugetar nu ia in calcul indicatori de eficienta.

Lasă un răspuns