Primarul Timișoarei cere relocarea fabricii ”Continental”

poluare continental

Poluarea făcută de fabrica de anvelope ”Continental” pare să fi depășit limitele suportabilului. Tot mai mulți timișoreni se plâng de mirosul din acea zonă și trăiesc cu temerea că le este afectată sănătatea, mai ales când vine vorba de copii.

Mass-media și o parte a autorităților au tot tras semnale de alarmă, însă fenomenul persistă, iar nemulțumirile s-au amplificat. De data aceasta, primarul Nicolae Robu pare dispus să meargă până la capăt și recurge chiar la un gest extrem: cere relocarea fabricii ”Continental”.

”Nemulțumirea mea crește. Am constatat că la Pădurea Verde, în loc să simți miros de pădure, este miros de cauciuc ars. Tot mai mulți oameni reclamă poluarea olfactivă de noapte. Cer Gărzii de Mediu să-și intensifice controalele și să aplice sancțiuni fără cruțare. Am tot respectul față de șefii de la <Continental>, de muncitorii de acolo, dar nu ne putem împăca deloc cu poluarea olfactivă. Cei de la Continental și-au luat angajamentul că fac investiții, dar nu se simt ameliorări. Nu mă interesează valoarea investiției, eu vreau să văd rezultate. Dacă nu găsesc o soluție, trebuie să se gândească la o relocare, pentru că, pe termen lung, nu pot rămâne cu oprobiul meu și al timișorenilor”, a declarat primarul Timișoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primarul Timișoarei cere relocarea fabricii ”Continental”

  1. Atentie stimati protestatari si ing primar Robu, in legile noastre si in normativele de mediu si de protectia muncii sunt precizate limite la compusi volatili si suspensii de particule emise. NU SUNT PREVAZUTE LIMITE pentru mirosuri!! Deci orice firma care emana mirosuri in procesul de productie nu incalca nicio lege din Romania, mirosul este doar un disconfort care nici nu afecteaza sanatatea! Faceti scandal pentru lipsa centurii orasului si a poluarii de la gazele de esapament, asta e principala problema a orasului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *