Primarul Robu, trădat de Facebook, nu face majoritate în Consiliul Local Timişoara

Nicolae Robu3

Nicolae Robu a câştigat alegerile pentru Primăria Timişoara, obţinând peste 52 la sută din voturi. El a fost urmat de Florin Bârsăşteanu, de la PSD, cu 22 la sută.

PNL a înregistrat, însă, un adevărat dezastru la votul din Consiliul Local Timişoara, unde a scos puţin peste 30 la sută. Liberalii cred că Robu plăteşte tribut campaniei boeme promovate cu precădere pe Facebook.

De data asta, reţeaua de socializare i-a jucat feste primarului, oferindu-i un consiliu local ostil, care îi va crea mari probleme în următorii patru ani. În aceste condiţii, PNL va avea doar 12 mandate în consiliul local, cu două mai puţine decât presupune majoritatea necesară.

PSD a câştigat alegerile la Consiliul Judeţean Timiş! Cine va fi PREŞEDINTE

În Consiliul Local Timişoara mai intră PSD, cu nouă mandate, PMP, cu două mandate, UDMR, cu două mandate, ALDE, cu un mandat şi independentul Adrian Orza.

Ei sunt NOII PRIMARI din Timiş

E lesne de observat că Nicolae Robu va avea o misiune foarte delicată la negocierile pentru formarea majorităţii, fiind nevoit, probabil, să cedeze ambele posturi de viceprimari, posibil către UDMR şi PMP.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Primarul Robu, trădat de Facebook, nu face majoritate în Consiliul Local Timişoara

  1. PSD+PNL = USL .. conteaza cine numara voturile, nu alegatorii, acolo sus pe scaunele lor isi impart cum vor ei cifrele si bucata de os. chiar aveti impresia ca cifrele si alegerile sunt pe bune?! :)) naivilor

  2. De unde si pana unde ai scos ca pnl nu o sa aiba viceprimar? Sigur nu este pe baza unui calcul matematic….12+2=14 deci o alianta cu udmr ar fi de ajuns pentru un vp pnl si unul udmr sau ambii pnl si udmr primeste altceva…

  3. DE CE , SI PENTRU CE MOTIVE PSD NU A MERS LA PRIMAR CU DOMNUL BOJIN, UN ADEVARAT DOCTOR IN POLITIKA SI ADMINISTRATIE. DAR CEEA CE-TI FACI SINGUR SE NUMESTE..LUCRU MANUAL DRAGNEA ??

  4. Clanul Carpaci a castigat inca odata primaria , tat Banatu-i fruncea . Robu ! E frumos , inalt , stie sa inoate , geaca de blugi are , se incadreaza in cerintele publicului larg .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *