Primarul Robu se execută în faţa… soţiei

Robu: Fritz minte susținând că Timișoara e defavorizată față de București / Actualul primar a primit de la Guvern mai mult decât suma încasată de Timișoara în opt ani cu fostul edil

Înainte de a fi primar, Nicolae Robu este şi el timişorean. Unul destul de obişnuit, judecând după faptul că locuieşte la bloc, nici măcar în centrul oraşului, ci într-un cartier ca multe altele.

Traiul la bloc, alături de ceilalţi locatari, implică şi anumite practici destul de atipice pentru o persoană cum ar fi primarul Timişoarei. De pildă, şedinţele de bloc: cum îi stă edilului-şef alături de locatari, fiecare cu problemele proprii, care, de multe ori, stârnesc chiar hazul?

Nicolae Robu nu participă la astfel de întruniri între vecini, din cauza programului de lucru foarte încărcat, după cum a declarat: „Ajung foarte târziu acasă şi nu am timp să relaţionez cu vecinii. Dar, soţia mea merge la şedinţele de bloc”.

Doamna Robu asistă la discuţii, preia problemele apărute şi i le comunică domnului Robu, care… se execută! Fireşte, doar atunci când e cazul. Aşa s-a întâmplat în cazul foişoarelor de lângă bloc, care au trezit reacţii negative din partea vecinilor, după cum spune primarul, acestea fiind întemeiate.

„Recunosc şi îmi asum că nu s-a dovedit o idee inspirată cu foişoarele. Am vrut să fie ceva frumos, să se relaxeze oamenii, dar se pare că se adunau mulţi tineri care făceau gălăgie până seara târziu. Aşa că mi-au zis să le iau”, spune Nicolae Robu, un vecin de treabă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Primarul Robu se execută în faţa… soţiei

  1. nu-l mai tot faceti TIMISOAREAN … daca sta in Timisoara nu inseamna ca chiar e! E ADRADEAN, ce draq!!! 70% is cu numere de MH, DJ, OT si altele – asta nu inseamna ca is timisoreni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *