Primarul Robu a anunţat cine este cel mai bun angajat al său

robu 17

Nicolae Robu a risipit emoţiile instalate în rândul angajaţilor Primăriei Timişoara, care doreau să ştie cine este cel mai apreciat angajat al municipalităţii. Pentru a alunga orice îndoială cu privire la persoana care se bucură de cele mai bune considerente din partea sa, edilul-şef a făcut mult-aşteptatul anunţ chiar în cadrul unei conferinţe de presă.

CITEȘTE ȘI: Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, la Timișoara

Angajatul nominalizat de primarul Timişoarei este nimeni altul decât Vasile Paraschiv, şoferul personal al lui Nicolae Robu. Iată cum l-a caracterizat edilul-şef: „Este singurul om care a ţinut pasul cu mine, pentru că nimeni nu a rezistat ritmului pe care eu l-am impus. Mai oboseşte şi el câteodată, dar rezistă destul de bine”.

E drept că Vasile Paraschiv este angajat în acte la Poliţia locală, dar asta contează mai puţin. Pe de altă parte, Robu a fost foarte spiritual în conferinţa de presă şi a rezumat în doar câteva cuvinte rezultatele activităţii sale: „Am avut şi am cu ce”.

În sprijinul celor susţinute, primarul a invocat traficul rutier din Timişoara, sintetizat printr-o declaraţie în care ironia o tot căutăm printre litere. „Am întâriziat la conferinţa de presă pentru că am avut de lucru în primărie, nu din cauza traficului. În Timişoara se circulă excelent, am ajuns în câteva minuţele”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Primarul Robu a anunţat cine este cel mai bun angajat al său

  1. Masina cadou de la Retim, sofer platit din banii Politiei Locale. Sa fie legal, sa nu fie? Nu stiu, poate DNA ne zice mai clar.

  2. culmea tupeului sa te lauzi cu un om care nu contribuie cu nimic la activitatea primarie. Doar la noi soferul este declarat angajatul anului, un individ ce are salariul mai mare decat a unui profesor universitar, platit din banul public sa-l plimbe pe Lae cu mertanul donat chipurile de Retim despre care mincinosul de Robu declara ca a costat ”doar” 37.000 euro. In realitate factura a fost 80.000 euro!

Lasă un răspuns