Primarul Nicolae Robu, audiat de polițiști într-un dosar de ucidere din culpă

nicolae robu 6

La patru luni de la furtuna care a făcut prăpăd în Timișoara, dar și în multe localități din județ, ancheta oamenilor legii pentru în cazul morții tânărului de 24 de ani pe Calea Lugojului e în toi.

Reamintim că tânărul a fost strivit de poarta amplasată la intrarea în municipiu, în condițiile în care aceasta a fost reabilitată în urmă cu doi ani, pe semnătura actualei administrații locale.

Vineri dimineață, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost chemat la poliție pentru audieri în legătură cu acest incident, întrucât a aprobat lucrarea.

Nu este singura tragedie petrecută în 17 septembrie 2017 care este investigată. Oamenii legii au deschis dosare penale și în cazul morții timișorencei de 36 de ani, ucisă de o creangă doborâtă de furtună la Grădina Zoologică, dar și a celor trei membri ai unei familii strivite de un copac în parcul din Buziaș. Până în acest moment, nu a fost găsit nici un vinovat.

În Timișoara sunt, și la această oră, mulți copaci pe care o rafală de vânt mai puternică i-ar putea dobori, însă angajații Direcției de mediu, responsabili cu toaletarea acestora, sunt depășiți de situație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primarul Nicolae Robu, audiat de polițiști într-un dosar de ucidere din culpă

  1. Robul, nu uita, vine ea și vremea ta. Nu uita stimabile, copiii tai sunt copii așa cum a fost și copilul ala ce a murit nevinovat. Și oricâți bani ai vrea sa strângi în viața ta nefericita, nici de unul nu o sa ai trebuința pe lumea cealaltă. Gândește-te și nu te mai ascunde ca un șobolanii spatele unor hârtii. Ești partas la crima, asuma-ți răspunderea.

Lasă un răspuns