Primarul Fritz nici n-are baghetă magică, nici nu-i genial

toron 1

Întâlnirile din cartierele Freidorf și Ciarda Roșie avute de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, au fost urmate de una cu locuitorii din Calea Torontalului.

După ce a afirmat anterior că nu deține o baghetă magică, de această dată, Fritz le-a declarat timișorenilor că dacă ar fi atât de genial încât să rezolve problemele orașului în doi ani, ar fi candidat la New York: „Dacă aș fi așa de mare geniu, aș fi candidat la New York sau ceva, din păcate atât pot și sunt sigur că o să se vadă rezultate”.

„O nouă săptămână, o nouă întâlnire cu locuitorii dintr-o zonă cu probleme. De această dată, cei din Torontalului – Grigore Alexandrescu. O zonă în care s-a construit haotic în ultimii ani, lucru favorizat și de lipsa unui Plan Urbanistic General. Un PUG expirat de mai bine de zece ani, pe care noi îl vom reactualiza a pentru a stopa pe viitor astfel de dezvoltări fără cap. Ca în toate zonele în care am mers până acum, și locuitorii de pe Torontalului – Alexandrescu își doresc doar o calitate a vieții mai bună.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea este liber! Decizia instanţei este definitivă

Propunerile lor – spații verzi și parcuri, locuri de joacă și terenuri de sport, o mai bună conectivitate la transportul în comun, trotuare și piste de biciclete sau străzi asfaltate – sunt toate de bun simț și nu pot să nu rămân cu un gust amar de cât de ignorate au fost unele zone din oraș în ultimii ani. Le-am vorbit oamenilor din cartier despre noul concept de guvernanță participativă pe care îl introducem în Primăria Timișoara, despre faptul că problemele lor, dar și soluțiile pe care le găsesc vor fi centralizate de un manager de cartier, un om din Primăria Timișoara care mai apoi va avea misiunea să le transmită mai departe departamentelor municipalității spre rezolvare.

Schimbările în Timișoara nu vor veni peste noapte, dar mă bucur că oamenii se implică, pentru că doar cu ajutorul comunității vom recupera timpul pierdut în ultimii ani”, a spus primarul Timișoarei după întâlnire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Primarul Fritz nici n-are baghetă magică, nici nu-i genial

  1. declaratiile lu fritz sunt din ce in ce mai penibile si fara nici un sens. parca e un copil de gradinita. auzi, candidat la new york lol. de ce nu la viena? ca tot e viena marea timisoara. a zis azi kelemen hunor ca usristul stelian ion a luat-o pe aratura. sunt convins ca e valabil pt toti pluseristii, fritz inclus

  2. Aproape 10 luni de la alegerile locale si nu se vede nimic in urma lui Fritz. Zero rezultate! Un incapabil, un mincinos si un fricos, asta e Fritz.

  3. Corect, robu’ interlopilor si borfasilor tighisoarei era genial la contracte cu minim 30% peste maxim. Aplaudaci prosti.

  4. Aberațiile debitate de primarul-caricatură au devenit insuportabile! O scurtă analiză se impune. Iresponsabilii din cele două categorii imunde sunt de vină! Mă refer la creierele netede ce s-au lăsat duse cu preșul de către viclenii haștagiști, adică în total 49.191 de vietăți penibile și grav nocive pentru Timișoara (din peste  274.000 de locuitori înscriși în listele electorale) precum și la cei circa 100.000 de bolovani bipezi care n-au ieșit la urne, deși sunt ditamai zdrahonii și zdrahoanele. Este de înțeles faptul că aproximativ 50.000 de oameni foarte apăsați de ani și boli au rămas în casă, dar jocul viclean a fost, mult mai pervers, fiind irosite aproape 10.000 de voturi date unor veleitari fără șanse (din fericire, profesorul Craina este un consilier local demn de admirație, m-aș fi bucurat să-i fie alături, și Adrian Orza, Flavius Boncea, însă e îmbucurător că realismul și grija sinceră pentru prezentul și viitorul urbei se vede deja transpartinic). Păcat că liberalii nu au înțeles că foarte mulți cetățeni sunt nemulțumiți de prestația primarului Nicolae Robu, cu toate că presa a dat semnale foarte limpezi. Adevărul trebuie spus până la capăt: cea mai primitivă cauză care a condus la cocoțarea vremelnică a unui impostor în funcția de primar al Urbei de pe Bega se numește misoginie. Nu doar un mare număr de purtători de pantaloni sunt primitivi, ci și multe femei, incapabile să-și pună la treabă neuronii din dotare. Competența nu se contradistinge prin… veșminte! Ca monarhistă convinsă, am optat, după atentă reflecție, fanatizarea ideologizantă fiind curat meșteșug de tâmpenie (vorba genialului Ion Creangă), cu osebire atunci când în joc se află o funcție administrativă. Am votat-o cu toată încrederea pe d-na Conf. dr. Voichița Lăzureanu, deși nu o cunosc personal. De ce? Fiindcă e un universitar în plină putere, foarte echilibrat, bun comunicator, cu nivel cultural umanistic remarcabil și om de echipă, excelent familist, medic epidemiolog de valoare cu opt ani de experiență managerială de nivel lăudabil, timișoreancă de nădejde, din categoria născută, iar nu făcută, adică devotată complet orașului, pe care-l cunoaște și îl iubește concret, nu în vorbe mincinoase. Aștept cu vie trepidație publicarea documentelor solicitate conducerii Primăriei timișorene de către cei 14 consilieri locali admirabili! Cred că referendumul local va deveni, în scurtă vreme, iminent. Doamne, ajută!

Lasă un răspuns