Primarul din Timiș vindecat de coronavirus. Află ce povestește despre perioada petrecută la Spitalul „Victor Babeş”

viroze

Primarul comunei timişene Sacoşu Turcesc, Gabriel Koller, a fost externat după zece zile de tratament pentru coronavirus.

Primarul timișean spune că la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a anunțat că a fost externat vindecat şi că bolnavilor nu li se dă acelaşi tratament, schema fiind personalizată.

“Tratamentul l-am suportat bine. Din câte am înţeles, pastilele sunt suficient de puternice şi pot provoca alte efecte secundare, diaree, cefalee, stări de vomă. Au fost şi unele persoane internate, mai sensibile, care au avut dureri de cap sau stări de vomă. Dar până la urmă, toată lumea a luat tratamentul. În orice caz, nu s-a aplicat un tratament unic pentru toţi cei internaţi, ci fiecare a avut o schemă de tratament personalizată. De exemplu, eu am avut de luat tablete, soţia mea, confirmată şi ea pozitiv, nu a luat acelaşi tratament, a luat ceva mult mai uşor, analgezic-antipiretic (…). Eu mai trebuie să stau 14 zile izolat, iar după 12 zile vor veni cei de la DSP să ne refacă testele la toţi cei externaţi”, a afirmat Gabriel Koller.

Edilul a fost internat împreună cu soţia şi cu mama lui.

Primarul a adăugat că mama sa, în vârstă de 72 de ani, care mai are şi diabet şi hipertensiune arterială, a mai rămas internată, dar se simte bine.

Gabriel Koller a precizat că Primăria Sacoşu Turcesc şi-a reluat activitatea, după ce a fost închisă pentru dezinfecţie, ca urmare a unui număr semnificativ de angajaţi confirmaţi contaminaţi de la finalul lunii martie.

Unul din cinci pacienţi vindecaţi în România de noul coronavirus a fost tratat în Spitalul ‘Dr. Victor Babeş’ din Timişoara, până în prezent fiind externaţi, după dubla testare negativă, 152 de pacienţi.

Sursa: Agerpres

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns