Primarul din Moșnița Nouă, luat de val în problema apei

Probleme cu furnizarea apei în unele zone ale Timișoarei

Presiunea scăzută a apei în Moșnița Nouă a început să fie invocată de tot mai mulți locuitori ai comunei. Având în vedere interesul imobiliar din ce în ce mai accentuat pentru această zonă, lucrurile pot lua chiar o amploare nebănuită, în condițiile în care presiunea apei este un indicator serios atunci când cineva alege să investească într-o anume localitate.

Temerea unor localnici este amplificată de creșterea numărului de autorizații care se aprobă pentru spălătoriile auto automatizate, recent mai fiind emise două astfel de documente.

Cu toate acestea, Florin Bucur, primarul din Moșnița Nouă, susține că nu a auzit de astfel de probleme și că o eventuală presiune scăzută a apei ar fi ceva cu totul nou pentru comună. Mai mult, edilul-șef ”s-a spălat pe mâini” și a pasat responsabilitățile în grădina operatorului de apă și canalizare care gestionează situația de pe raza comunei.

Florin Bucur a declarat că primăria se ocupă doar de investiții, dar, totuși, ca un fapt pozitiv, a promis că se va interesa mai amănunțit de problema presiunii apei, ca să nu mai facă locuitorii ”valuri”. Sperăm că nu o face pentru a se mai ”spăla pe mâini” încă o dată…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primarul din Moșnița Nouă, luat de val în problema apei

  1. va luat si pe voi valul imobiliar , ati prins gustul banilor , bagati mare luati exemplul Dumbravitei și Girocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *