Primărie nouă într-o comună timișeană! A fost construită în doar 7 luni

Primărie nouă într-o comună timișeană! A fost construită în doar 7 luni

Primărie nouă într-o comună timișeană! A fost construită în doar 7 luni

Primăria Comunei Pietroasa, care a fost distrusă de un incendiu în noaptea de 2-3 februarie 2020, a fost reconstruită din temelii după niciun an de la începerea lucrărilor, la mijlocul lunii noiembrie 2021.

Valoarea investiției s-a ridicat la circa 1.300 000 de lei, mare parte din bani fiind alocați de Consiliul Județean Timiș.

”Lucrările sunt finalizate în proporție de 98% și pot spune că deja, pe la începutul lunii viitoare, putem face recepția. Termenul prevăzut pentru încheierea investiției era luna septembrie.

CITEȘTE ȘI: Un val de caniculă vine peste România. Vor fi peste 35 de grade Celsius în vestul țării. „Cupola de foc” face deja insuportabilă viața oamenilor din vestul Europei și din SUA

E bine că am terminat-o mai repede. Clădirea este prevăzută cu 12 birouri pe două niveluri, grupuri sanitare pe fiecare nivel, sală de ședințe și oficiu”, ne-a transmis Virgil Ciocea, primarul comunei Pietroasa.

Pe lângă clădirea administrativă a fost reabilitat și Căminul Cultural de la Pietroasa. S-au realizat reparații capitale, însă s-a efectuat și o extindere a clădirii, unde au fost realizate grupurile sanitare și camera centralei termice.

Clădirea a necesitat îmbunătățiri pentru a putea găzdui activități artistice, culturale și tot felul de evenimente particulare de care vor beneficia locuitorii comunei, scrie redesteptarea.ro.

Lucrarea a fost finanțată prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, valoarea proiectului fiind de aproape 300. 000 de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primărie nouă într-o comună timișeană! A fost construită în doar 7 luni

  1. Fără supărare, e urata!! Albastreala de pe cladire e ca nuca în perete! Dacă tot s-au investit atâția bani, putea sa se construiască o clădirea frumoasa, cu arhitectura deosebita. O clădire nu o ridici în fiecare zi. Pacat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *