Primăria Timișoara cere sprijinul cetățenilor

Primăria Timișoara cere sprijinul cetățenilor

Primăria Timișoara cere sprijinul cetățenilor

Pentru a putea menține curate și îngrijite locurile de recreere din Timișoara, reprezentanții primăriei fac apel la cetățeni să sesizeze zonele unde se poate interveni.

Timișorenii pot face acest lucru accesând linkul: https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.

”Zilele acestea, au fost îndepărtate prin cosire buruienile de pe terenuri infestate cu ambrozie, pe străzile Herța, Retezat, Craiova.

În scop de prevenție, au fost cosite terenuri virane pe Aleea Cristalului, Bd. Sudului-Oglinzilor, Calea Șagului-Steaua-Arh. Duiliu Marcu, Aleea Cristalului, Aleea Sănătății, în proximitatea Stadionului Dan Păltinișanu, zona Apateu, zona Piața Istria, Piața Soarelui, str. Feleacu, A. Saligny.

CITEȘTE ȘI: 13 străzi din zona Kuncz vor fi reabilitate

Au fost făcute tăieri de corecție pentru o mai bună vizibilitate a zonei carosabile în zone de intersecții, în puncte obturare de vegetație sau, acolo unde e necesar, ca răspuns la sesizări ale cetățenilor: Str. Al. Nekrasov, Str. Al. Donici, Str. Mătăsarilor, Str. Tibrului, Str. Babadag, Str. Dan Carpin, Str. Dâmbovița, Parc Pădurice, Str. Izlaz la intersecția cu Str. Eternității, Parc Carmen Sylva, Str. Emil Zola colț cu Bujorilor, zona Dâmbovița

Zilnic este udat materialul floricol și copacii tineri, conform programului.

Spațiile cu flori sunt săpate și curățate de flori uscate: Piața Crucii, Str. Aries, Casa Tineretului, Parc Lidia, Sala Olimpia, Constructorul.

De asemenea, se face curățenie în parcuri și în locurile de joacă și se fac reparații necesare la mobilierul deteriorat. În ultimele două zile au fost efectuate reparații la următoarele locuri de joacă: Iulia Simu, Str. Iorgovanului, Dobrogea, Prâslea cel Voinic, Frederic Chopin, Hărniciei, Intrarea Saturn, Lotusului.

Lucrări zi de zi, conform graficelor stabilite sau solicitărilor suplimentare.

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a cunoaște necesarul de intervenții și pentru a menține curate și integre spațiile de recreere ale orașului”, transmite Primăria Timișoara

Foto: Facebook/Primăria Municipiului Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primăria Timișoara cere sprijinul cetățenilor

  1. Cu locurile de joacă pentru copii care sunt amplasate sub geamurile locuinței ce se poate face, este gălăgie până la miezul nopții cu toate că programul este până la 22, nu poți sta cu geamul deschis, am apelat la poliție, mi-au spus că au treburi mai serioase, nu mai știm ce să facem.

  2. Cetățeanul nu este angajatul primăriei,ci invers.Scoateți dinozaurii din birouri și trimiteții pe teren .În 3 zile își termină treaba.

Lasă un răspuns