Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului sportiv din zona Dacia. Oferă aproape 240.000 lei, fără TVA

Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului sportiv din zona Dacia. Oferă aproape 240.000 lei, fără TVA

Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului sportiv din zona Dacia. Oferă aproape 240.000 lei, fără TVA.

Astfel, a fost publicat în SEAP (Serviciul Electronic al Achizițiilor Publice) anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiză Tehnică)+DALI(Documentație de avizare a lucrărilor de investiții)-Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zânelor nr.2”.

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI:Fără apă caldă, mâine, pentru clienții Colterm din 2 cartiere ale Timișoarei  

Valoarea estimată a contractului este de  239.075, lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.09.2022, ora 15. Durata contractului va fi de 60 de zile.

Anunțul de participare poate fi găsit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201

Lucrările la această investiție vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare- „ET+DALI-Refuncționalizare teren sport, reabilitare și extindere clădire existentă, inclusiv utilități, str.Pictor Aman nr.11”. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fără TVA.

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului sportiv din zona Dacia. Oferă aproape 240.000 lei, fără TVA

  1. Sunteți RIDICOLI cu enunțurile astea de planuri pe hîrtie…
    Aveti noroc că nu mai sunt jurnaliști adevărați.
    Sa vă ia LISTA CU PROMISIUNI,de 2 ani incoace

    Niste HAHALERE de edili

Lasă un răspuns