Primăria Timișoara are prima aplicație mobilă gratuită de sesizări

apli

Conducerea Primăriei Timișoara a prezentat, astăzi, o aplicație gratuită, accesibilă de pe telefoanele mobile, cu ajutorul căreia sesizările cetățenilor vor fi preluate în mod direct.

Noua aplicație se dorește un liant între timișoreni și administrația locală, iar prin intermediul acesteia se vor putea trimite sesizări, urmări stadiul de rezolvare a cererilor sau diverse noutăți, depune cereri online, viziona evenimente ce se desfășoară pe domeniul public sau ședintele de consiliu local.

Se numește „primăria Timișoara” și este disponibilă pe sistemele de operare IOS și Android.

În ceea ce privește sesizările, nu există nici o persoană care să repartizeze problemele către angajații primăriei, aplicația distribuind automat sesizările către cei responsabili de rezolvarea lor, iar ulterior aceștia putând trimite răspuns.

Primarul Nicolae Robu a dat asigurări că funcționarii responsabili vor trimite aceste răspunsuri, în caz contrar, cetățenii putând face o nouă sesizare – a faptului că precedenta nu s-a rezolvat – care va ajunge la factorii de decizie din municipalitate și chiar la primar. Aplicația a fost oferită gratuit de firma care se ocupă de sistemele informatice ale primăriei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *