Primăria Timișoara are o nouă direcție la… Șuștra!

E mare fierbere în Primăria Timișoara după ce în spațiul public a apărut informația că viceprimarul Ruben Lațcău este nepot prin alianță (de gradul III, ce-i drept) cu fostul secretar Ioan Cojocari. Acesta din urmă a fost cel mai afectat din cauza ”descretizării” relației de rudenie cu noul viceprimar, care a dat ordin ca unchiul soției sale, adică Ioan Cojocari, să nu aibă acces privilegiat în primărie.

Contactat de ”Renașterea bănățeană”, fostul secretar a recunoscut acest lucru, însă a precizat că se poate descurca și în condiții normale, asemenea oricărui locuitor al orașului. Cojocari era văzut foarte des prin primărie, pentru că, așa cum chiar el a mărturisit, are nevoie de anumite documente de la servicii ale municipalității, cu care să se poată apăra în instanță.

Despre relația cu Ruben Lațcău, fostul secretar spune că este una foarte bună, cu toate că noul viceprimar l-a refuzat atunci când a dorit să-i acorde consultanță.

”Am vrut să-i dau niște sfaturi, dar mi-a spus că eu sunt o legendă și nu vrea să colaborăm. Chiar așa mi-a zis, că sunt o legendă. Dar, suntem în relații  bune. Ne-am văzut la Șuștra (satul de baștină al lui Cojocari, n.r.), am vorbit și cu mătușa, suntem apropiați, deși gradul de rudenie e mai îndepărtat. El vine din Oradea, mai are opt frați acolo, iar soția lui este verișoară de gradul trei cu Paula (fiica lui Cojocari, n.r.). Nu vreau să mai intru în amănunte, pentru că acum eu sunt doar un pensionar”, a declarat fostul mare șef din Primăria Timișoara.

Conform unor surse din primărie, Ruben Lațcău este foarte afectat din cauza asocierii numelui său cu ”legenda” Ioan Cojocari și a făcut mare scandal din cauza asta, inclusiv aruncând hârtiile de pe birou.

3 Comments
pion 5 martie 2021
maimunul cu ras sarcastic ilustreaza un  alt specimen din menajeria Primateriei TM.
tinel 4 martie 2021
Satul de bostina nu-i cumva Herneacova, unde se pare ca are o sora si nepot politist ?
victoragio 3 martie 2021
Ce ”interesant” articol !