Primăria Belinț investește bani grei pentru a scăpa de șoareci

primaria belint

Sediul administrației va fi modernizat cu bani de la bugetul local

În Primăria comunei timișene Belinț, o mare responsabilitate apasă pe umerii femeii de serviciu. O nouă sarcină o copleșește: trebuie să aibă grijă ca nici un act, nici chiar o mică însemnare să nu dispară. Dușmanii sunt mulți, iar ea se luptă din răsputeri să le facă față.

Ascunși între pereții de rigips care delimitează birourile, rozătoarele înfometate se pregătesc să dea atacul. Femeia de serviciu montează cursele pentru șoareci. În toate colțurile dai peste o capcană în care își pot găsi sfârșitul și câte două rozătoare deodată. Calvarul ei se va termina în curând spun autoritățile. Femeia de serviciu mai are de îndurat puțin, până la anul, dacă toate lucrurile decurg conform așteptărilor. Strânge din dinți și rabdă. La fel fac și ceilalți angajați, ba chiar și aleșii…

Renovare serioasă

Vechea clădire a administrației locale din Belinț a fost modernizată în anul 2009, spun reprezentanții acesteia. Lucrările au vizat însă doar designul interior.

”Avem un proiect de modernizare a sediului primăriei. Există studiu de fezabilitate, proiect, avize și autorizație de construire. Urmează să facem licitația lucrărilor.

Totul va costa 718.946,07 lei, iar la anul trebuie să fie gata. Sursa de finanțare o reprezintă bugetul local. Facem totul, de la hidroizolație la acoperiș. Pereții de rigips vor fi înlocuiți de ziduri. Trebuie să facem asta pentru că stau șoarecii în ei”, spune viceprimarul Ionel-Constantin Tîrziu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns